fbpx

Wie is Dutch Bike Fit?

Home » Wie is Dutch Bike Fit

Dit is dutch bike fit

Dimitri van Overloop

Ik ben geboren en opgegroeid in Aardenburg (Zeeland).
Van jongs af aan ben ik al ondernemend ingesteld en op zoek naar avontuur. Dat begon al op mijn 17e toen ik mijn jongensdroom achterna ging om militair te worden. Na ruim zeven jaar ervaring binnen verschillende disciplines van defensie, waaronder twee keer uitgezonden te zijn geweest naar Afghanistan, heb ik de stap gemaakt om mijn ontdekkingstocht verder te gaan maken in de burgermaatschappij.

Na een aantal werkervaringen op te hebben gedaan in de logistieke wereld was het tijd voor mijn volgende avontuur, namelijk een eigen onderneming gecombineerd met mijn passie sport.

Na jaren trainen en 3 volledige triatlons te hebben volbracht heb ik geleerd hoe leuk de sport triatlon is en alles eromheen. Met name het fietsen en coaching vond en vind ik nog steeds erg interessant. De afgelopen jaren heb ik mij meer verdiept door middel van diverse opleidingen in de techniek van de bikefitting.

Fietsen met pijntjes, ongemakken of klachten is niet de bedoeling. Tijdens de fit neem ik ruim de tijd om dit te bespreken, maar ook om uit te leggen wat dit veroorzaakt. En natuurlijk pas ik het nodige aan om het op te lossen! Na de de fit krijg je een uitgebreide rapportage met alles wat is besproken en gemeten tijdens de bike fit.

Voor mij is persoonlijke aandacht super belangrijk. Daarom beginnen we de bike fit ook met een gesprek om elkaar beter te leren kennen. Hoe meer wij de realiteit van het fietsen tijdens de bike fit kunnen nabootsen hoe beter ik je kan helpen met de juiste afstelling van je fiets.
Want fietsen doe je niet alleen met kracht maar ook met gevoel en passie.

Een bike fit heeft als doel blessures te voorkomen, efficiëntie en comfort te verhogen en de prestaties te verbeteren. Bikefitting is voor iedereen die fietst, of je nu een beginner bent of een prof.

Klanten Dutch Bik Fit

Recensies