fbpx

E-bike afstellen

Home » E-bike afstellen

Dutch Bike Fit - Meeting bike fitting Stadfiets Giant

Dutch Bike Fit

Is een bedrijf dat zich richt op het aanpassen van de fiets aan de fietser. Dit proces, bekend als bike fit, garandeert een comfortabele en efficiënte fietservaring, wat resulteert in betere prestaties en verminderde blessurekans. Ik begrijp dat het kiezen van de juiste fiets en het juiste afstelproces belangrijk is voor jouw comfort en veiligheid tijdens het fietsen. Dutch Bike Fit kan verschillende fietsen afstellen, onder andere de e-bike.
Als je op zoek bent naar een efficiëntere en comfortabele manier van fietsen, dan is een e-bike misschien wel iets voor jou. Een e-bike, ook wel een elektrische fiets genoemd, is een fiets die ondersteuning biedt door middel van een elektrische motor. Dit maakt fietsen niet alleen makkelijker, maar ook nog eens leuker.
Een e-bike is ideaal voor mensen die graag fietsen, maar het soms te zwaar vinden om de hele tijd te trappen. Ook voor mensen die verder willen fietsen dan ze normaal gesproken zouden kunnen, is een e-bike een uitstekende keuze. En niet te vergeten, een e-bike is beter voor het milieu dan een auto en je bespaart ook nog eens op brandstofkosten.

Over de afspraak

Hoe gaat een afspraak?

l

Intakeformulier

In de bevestingingsmail zit een link naar het intake formulier. Hier staan wat korte vragen in over jouw en je fiets. Met deze info kan ik mij optimaal voorbereiden.

Interview

Onder het genot van een kop koffie, thee of iets fris bespreken we het intakeformulier en de eventuele verdere bijzonderheden.

Body fit

Om te weten hoe sterk en flexibel je bent doen we verschillende testen. De uitkomsten hiervan zijn bepalend voor de afstellingen van je fiets.

Bike fit

Eerst wordt de huidige afstelling van je fiets in kaart gebracht. Vanuit daar begint het aanpassen waar nodig naar de meest efficiënte positie.

Fiets plezier

De eindafstelling wordt ook volledig in kaart gebracht. Via de E-mail krijg je een rapportage over de bike fit.

E-bike

In de wereld van fietsen is de e-bike steeds belangrijker aan het worden, en het is niet moeilijk te zien waarom. Een e-bike biedt namelijk de perfecte balans tussen comfort, prestaties en duurzaamheid. Als jij op zoek bent naar een fiets die je elke dag een stuk gemakkelijker maakt, dan is een e-bike de perfecte keuze. Een e-bike is dus ook een fiets waarmee je langere afstanden kunt fietsen. Het is belangrijk dat je comfortabel op jouw e-bike kunt zitten. Zo fiets je fijner en heb je minder snel last van vermoeidheid of pijn in jouw rug of nek.
Bij Dutch Bike Fit ga ik uitgebreid met jou in gesprek om te bepalen welke afmetingen en maten het beste bij jou passen. Hierbij kijk ik naar factoren zoals jouw lichaamslengte, schouderbreedte en heupomvang. Aan de hand hiervan kan ik jouw e-bike afstellen zodat deze perfect op jouw lichaam aansluit.
Na het afstellen van jouw e-bike zal ik jou uitgebreid uitleggen hoe de fiets werkt en hoe jij deze het beste kunt gebruiken. Ik zal jou ook laten zien hoe je de fiets zelf kunt afstellen als je bijvoorbeeld een andere route gaat rijden of als jouw lichaamsafmetingen veranderen.
Dutch Bike Fit streeft ernaar om je de best mogelijke fietservaring te bieden. Mijn gespecialiseerde afstelprocedures en persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat je de juiste e-bike krijgt en dat je veilig en comfortabel kunt fietsen. Ik ben ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan een grotere fietsparticipatie en het vermindert het risico op vermoeidheid of pijn.
Ik sta klaar om je te helpen bij het afstellen van jouw e-bike. Maak vandaag nog een afspraak met Dutch Bike Fit en ervaar het verschil!
Mocht jij geïnteresseerd zijn in Dutch Bike Fit en wil jij graag dat ik jou kom helpen voor het afstellen van jouw e-bike? Neem dan contact op via info@dutchbikefit.nl06-33029107 of klik op onderstaande knop.

blog-single-12-740×600

Klanten Dutch Bik Fit

Recensies

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Peter Salari
Peter Salari
Goede info gehad, houding voelt beter aan. Kracht op de pedalen is beter door aanpassing schoenplaatjes en een extra plaatje. Ik kan Dimitri aanraden.
mpc bénard
mpc bénard
Had two previous bike fittings elsewhere, but only after seeing Dimitri I realised how mediocre they were... The level of personalised detail that he puts in to the bike fitting is simply amazing, I was surprised how much he adjusted (compared to the previous fit) and how much better it feels... Have a full distance Ironman in 8 weeks and can't wait for the bike ride! : )
Martijn Dost
Martijn Dost
Graag deel ik mijn ervaring met Dimitri van Dutch Bike Fit. Ik heb onlangs een Bikefit sessie bij hem geboekt en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een geweldige ervaring was. Dimitri neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en te bespreken. Hij was duidelijk, persoonlijk en professioneel in zijn aanpak. Tijdens de bikefit is Dimitri zeer geduldig en zorgvuldig in zijn werk en zorgde ervoor dat ik op een comfortabele en efficiënte manier op mijn fiets zat. Ik merkte meteen het verschil in mijn rijcomfort en prestaties. Al met al kan ik Dimitri van Dutch Bike Fit van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en persoonlijke Bikefit service. Dimitri is een echte expert op zijn gebied en hij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt.
Maurits N
Maurits N
No-nonsense bikefit voor een mooie prijs. Dimitri heeft verstand van zaken en weet alles simpel en duidelijk uit te leggen. Hij verkoopt zelf geen afmontage maar voorziet je van een onafhankelijk aankoopadvies. Als je twijfelt over een bikefit en klachten ervaart bij het fietsen, zou ik zeker een afspraak inplannen!
Tom Nij Bijvank
Tom Nij Bijvank
Zowel racefiets als MTB nog nooit goed afgesteld na de aankoop. Wel een aantal (lichte) klachten tijdens en na het fietsen. Dus was het wel tijd voor een goeie bike-fit! Dimitri neemt alle tijd voor je en legt de stappen erg goed uit, stelt veel vragen en wil ook graag toelichten waarom zaken belangrijk zijn, erg fijn! Voor zowel race als MTB bepaalde aanpassingen gedaan en ook de schoenplaatjes aangepast. Voor mijn racefiets een kleinere stuurpen nodig en voor MTB een veel smaller stuur nodig. Dimitri gebruikt ook een software programma in combinatie met een laser voor metingen en visualisatie. Hiermee zie je als klant wat er gebeurt (voor en na situatie). Dat resulteert in een keurig rapport dat je als naslagwerk kan gebruiken voor de juiste afstelling. Gezien de uitgebreide tijd die hij neemt en zijn deskundigheid een goeie prijs-kwaliteitverhouding. Al met al ben ik heel tevreden. Een echte aanrader voor mensen die willen investeren in het fietsplezier en klachten willen verhelpen/voorkomen.
Jeroen Stoffers
Jeroen Stoffers
Professionele bikefitting met goed advies. Bedankt!
Ebe van der Mark
Ebe van der Mark
De fitting met Dimitri was exact wat ik nodig had. In een ontspannen maar professionele setting kreeg ik niet alleen een volledige analyse van mijn lichaam en de maten/standen waar ik rekening mee moet houden, maar ook een duidelijke uitleg hoe dit mijn fietsen kan beïnvloeden. En alhoewel Dimitri ook dingen verkoopt (zooltjes etc.) voelde ik geen druk om iets te moeten kopen. En het rapport wat er uit kwam was heel nuttig en helder.
Cees Koelewijn
Cees Koelewijn
Ik ben blij dat ik geweest ben. Dimitri heeft mij beter op de fiets gezet en een aantal tips gegeven om meer te kunnen genieten van het fietsen na een vervelende knieblessure. Ik heb minder last en kan daardoor fijner fietsen.
Jesse Burkunk
Jesse Burkunk
Heel blij een keer geinvesteerd te hebben in een goede bike fitting. Dimitri is zeer kundig, neemt de tijd en legt alles goed uit. Het resultaat is niet alleen een verbeterde rijervaring maar ook meer inzicht in houding, krachtverdeling en techniek. Aanrader!