fbpx

Hoe werkt Dutch bike fit?

Home » Hoe werkt Dutch bike fit?

blog-single-12-740×600

Hoe werkt Dutch Bike Fit

Dit is hoe Dutch bike fit werkt.

Dutch Bike Fit is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanpassen van de fiets aan het lichaam van de fietser. Dit proces, ook wel bike fit genoemd, zorgt ervoor dat de fietser comfortabel en efficiënt kan fietsen, wat kan leiden tot betere prestaties en minder kans op blessures.

Een bike fit bij Dutch Bike fit is een beleving, daarom neem ik alle tijd voor jou en je fiets. De bike fit bestaat uit verschillende stappen: een intakeformulier, een interview, een body scan, de bike fit, een eindrapportage. Na afloop van de bike fit wil ik dat je optimaal op je fiets zit en met een bike smile naar huis toe gaat. Zodat je niet kan wachten om tijdens een lekkere rit de voordelen van de bike fit te ervaren.

Dutch Bike Fit helpt fietsers de optimale positie op hun fiets te vinden voor comfort en prestaties. Het proces bestaat uit verschillende stappen: een intakeformulier, een interview, een body scan, de bike fit en een eindrapportage. Het doel is een comfortabele en efficiënte rijhouding te creëren die het risico op letsel vermindert en de krachtoverbrenging maximaliseert.

Tijdens de Bike Fit gebruiken we een verscheidenheid aan tools en technieken gebruiken om de huidige positie van de fietser op de fiets te evalueren en eventuele onevenwichtigheden of ongemakken te identificeren.  Met behulp van speciale technologie, zoals 2D-scanners en bewegingsanalysesoftware, wordt de houding van de fietser in kaart gebracht en worden aanpassingen gedaan om ervoor te zorgen dat de fiets comfortabel en efficiënt is voor de fietser.

Een Bike Fit door Dutch Bike Fit zorgt ervoor dat je het maximale uit je bike haalt. Boek daarom vandaag nog je afspraak zodat ook jouw bike perfect afgesteld is naar jouw wensen!

blog-single-12-740×600

Praktijkruimte

Een impressie van de praktijk

Over de afspraak

Hoe gaat een afspraak?

l

Intakeformulier

In de bevestingingsmail zit een link naar het intake formulier. Hier staan wat korte vragen in over jouw en je fiets. Met deze info kan ik mij optimaal voorbereiden.

Interview

Onder het genot van een kop koffie, thee of iets fris bespreken we het intakeformulier en de eventuele verdere bijzonderheden.

Body fit

Om te weten hoe sterk en flexibel je bent doen we verschillende testen. De uitkomsten hiervan zijn bepalend voor de afstellingen van je fiets.

Bike fit

Eerst wordt de huidige afstelling van je fiets in kaart gebracht. Vanuit daar begint het aanpassen waar nodig naar de meest efficiënte positie.

Fiets plezier

De eindafstelling wordt ook volledig in kaart gebracht. Via de E-mail krijg je een rapportage over de bike fit.

Klanten Dutch Bik Fit

Recensies