fbpx

Trekkingfiets Dutch Bike Fit

Home » Trekkingfiets Dutch bike fit

blog-single-12-740×600

Wat is een bike fit voor Trekkingfiets?

Een bike fit voor racefietsen is een aangepaste pasvorm van je trekkingfiets, gemaakt om je prestaties te verbeteren, comfort te verhogen en het risico op letsel te verminderen. Ik gebruik geavanceerde technologieën, zoals 2D-scanning, om de juiste houding op je gravelbike te bepalen.

Wat zijn de voordelen van een bike fit voor racefietsen?

Door een bike fit bij Dutch Bike Fit te laten doen, kun je genieten van verbeterde prestaties, verhoogd comfort en verlaagd letselrisico tijdens het fietsen. Ik gebruik geavanceerde technologieën en werk samen met je om de perfecte pasvorm voor je trekkingfiets te creëren. Laten mij je helpen om je fietservaring naar een hoger niveau te tillen door vandaag nog een afspraak te maken voor een bike fit.

Hoe kan ik een bike fit voor mijn trekkingfiets regelen bij Dutch Bike Fit?

Als je interesse hebt in een bike fit voor je trekkingfiets, neem dan contact op met Dutch Bike Fit om een afspraak te maken.  Ik werk samen met jouw om de perfecte pasvorm voor je trekkingfiets te creëren. Ik neem de tijd om naar je specifieke behoeften en doelen te luisteren, zodat ik een behandelplan kan opstellen dat specifiek voor jou is ontworpen. Laat mij je helpen om je trekkingfiets ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Over Dutch Bike Fit

Dutch Bike Fit is een bedrijf dat professionele bike fits aanbiedt voor mensen die hun prestaties, comfort en veiligheid op de fiets willen verbeteren. Ik werk samen met de klanten om de perfecte pasvorm te creëren en neem de tijd om naar hun specifieke behoeften en doelen te luisteren. Als je op zoek bent naar manieren om je fietservaring naar een hoger niveau te tillen, neem dan contact op met Dutch Bike Fit om een afspraak te maken voor een bike fit.

blog-single-12-740×600

Klanten Dutch Bik Fit

Recensies

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Peter Salari
Peter Salari
Goede info gehad, houding voelt beter aan. Kracht op de pedalen is beter door aanpassing schoenplaatjes en een extra plaatje. Ik kan Dimitri aanraden.
mpc bénard
mpc bénard
Had two previous bike fittings elsewhere, but only after seeing Dimitri I realised how mediocre they were... The level of personalised detail that he puts in to the bike fitting is simply amazing, I was surprised how much he adjusted (compared to the previous fit) and how much better it feels... Have a full distance Ironman in 8 weeks and can't wait for the bike ride! : )
Martijn Dost
Martijn Dost
Graag deel ik mijn ervaring met Dimitri van Dutch Bike Fit. Ik heb onlangs een Bikefit sessie bij hem geboekt en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een geweldige ervaring was. Dimitri neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en te bespreken. Hij was duidelijk, persoonlijk en professioneel in zijn aanpak. Tijdens de bikefit is Dimitri zeer geduldig en zorgvuldig in zijn werk en zorgde ervoor dat ik op een comfortabele en efficiënte manier op mijn fiets zat. Ik merkte meteen het verschil in mijn rijcomfort en prestaties. Al met al kan ik Dimitri van Dutch Bike Fit van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en persoonlijke Bikefit service. Dimitri is een echte expert op zijn gebied en hij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt.
Maurits N
Maurits N
No-nonsense bikefit voor een mooie prijs. Dimitri heeft verstand van zaken en weet alles simpel en duidelijk uit te leggen. Hij verkoopt zelf geen afmontage maar voorziet je van een onafhankelijk aankoopadvies. Als je twijfelt over een bikefit en klachten ervaart bij het fietsen, zou ik zeker een afspraak inplannen!
Tom Nij Bijvank
Tom Nij Bijvank
Zowel racefiets als MTB nog nooit goed afgesteld na de aankoop. Wel een aantal (lichte) klachten tijdens en na het fietsen. Dus was het wel tijd voor een goeie bike-fit! Dimitri neemt alle tijd voor je en legt de stappen erg goed uit, stelt veel vragen en wil ook graag toelichten waarom zaken belangrijk zijn, erg fijn! Voor zowel race als MTB bepaalde aanpassingen gedaan en ook de schoenplaatjes aangepast. Voor mijn racefiets een kleinere stuurpen nodig en voor MTB een veel smaller stuur nodig. Dimitri gebruikt ook een software programma in combinatie met een laser voor metingen en visualisatie. Hiermee zie je als klant wat er gebeurt (voor en na situatie). Dat resulteert in een keurig rapport dat je als naslagwerk kan gebruiken voor de juiste afstelling. Gezien de uitgebreide tijd die hij neemt en zijn deskundigheid een goeie prijs-kwaliteitverhouding. Al met al ben ik heel tevreden. Een echte aanrader voor mensen die willen investeren in het fietsplezier en klachten willen verhelpen/voorkomen.
Jeroen Stoffers
Jeroen Stoffers
Professionele bikefitting met goed advies. Bedankt!
Ebe van der Mark
Ebe van der Mark
De fitting met Dimitri was exact wat ik nodig had. In een ontspannen maar professionele setting kreeg ik niet alleen een volledige analyse van mijn lichaam en de maten/standen waar ik rekening mee moet houden, maar ook een duidelijke uitleg hoe dit mijn fietsen kan beïnvloeden. En alhoewel Dimitri ook dingen verkoopt (zooltjes etc.) voelde ik geen druk om iets te moeten kopen. En het rapport wat er uit kwam was heel nuttig en helder.
Cees Koelewijn
Cees Koelewijn
Ik ben blij dat ik geweest ben. Dimitri heeft mij beter op de fiets gezet en een aantal tips gegeven om meer te kunnen genieten van het fietsen na een vervelende knieblessure. Ik heb minder last en kan daardoor fijner fietsen.
Jesse Burkunk
Jesse Burkunk
Heel blij een keer geinvesteerd te hebben in een goede bike fitting. Dimitri is zeer kundig, neemt de tijd en legt alles goed uit. Het resultaat is niet alleen een verbeterde rijervaring maar ook meer inzicht in houding, krachtverdeling en techniek. Aanrader!