Waarom Dutch bike fit?

Home » Waarom Dutch bike fit?

blog-single-12-740×600

Dit is waarom je kiest voor Dutch bike fit

Waarom kiezen voor Dutch bike fit?

Bij Dutch Bike Fit geloof ik dat een bike fit van cruciaal belang is voor elke fietser, ongeacht hun niveau of ervaring. Een bike fit is een individueel aangepaste pasvorm van jouw fiets, gemaakt om je prestaties te verbeteren, comfort te verhogen en het risico op letsel te verminderen.

Maar waarom is een bike fit zo belangrijk? Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom je zou moeten overwegen om een bike fit te laten doen bij Dutch Bike Fit:

Verbeterde prestaties: Door een bike fit kan je de houding op de fiets aanpassen, wat kan leiden tot verbeterde krachtoverdracht, efficiëntie en snelheid. Een goede houding op de fiets kan ook helpen om vermoeidheid te verminderen, wat betekent dat je langer en harder kunt fietsen.

Verhoogd comfort: Een bike fit kan helpen om pijn en ongemak tijdens het fietsen te verminderen. Door de juiste houding op de fiets aan te nemen, kan je druk op bepaalde gebieden verminderen en de belasting op je handen, rug, nek en zitvlak verminderen.

Verlaagd letselrisico: Door een bike fit kan je het risico op overbelasting en letsel verminderen. Een goede houding op de fiets kan helpen om overbelasting van bepaalde spieren en gewrichten te verminderen, wat kan leiden tot minder pijn en letsel.

Fietsen met technologie

Je fiets bij Dutch Bike Fit laten aanmeten is een ware beleving. Elk persoon en elke fiets is uniek, daarom komt er een uitgebreide fitting aan te pas wanneer je een bike fit bij mij laat doen. Met onder andere een volledige bodyscan gaan we samen op zoek naar de juiste fit voor jou.

Bij Dutch Bike Fit word er gebruik gemaakt van geavanceerde technologieën, zoals 2D-scanning, om de juiste houding op de fiets te bepalen. Ik werk samen met jou om de perfecte pasvorm voor jouw fiets te creëren.

Dus als je op zoek bent naar een manier om jouw prestaties te verbeteren, comfort te verhogen en het risico op letsel te verminderen, overweeg dan om een bike fit te laten doen bij Dutch Bike Fit. Ik help jou graag om jouw fietservaring naar het volgende niveau te tillen.

Dutch Bike Fit is een bedrijf dat zich richt op het aanpassen van fietsen aan de fysieke kenmerken en behoeften van de fietser. Ik biedt verschillende diensten aan, waaronder het afmeten van fietsen om ervoor te zorgen dat ze op de juiste manier passen bij de fietser.

Met veel kennis op het gebied van het afmeten van fietsen en het aanpassen ervan aan de specifieke behoeften van de fietser is Dutch Bike Fit de ideale partij om jouw fiets helemaal af te stellen zoals je zou willen. Ik kan je goed adviseren welke afmetingen het beste bij jou passen en heb genoeg tips and tricks voor lang fietsplezier!

blog-single-12-740×600

Klanten Dutch Bik Fit

Recensies

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Peter Salari
Peter Salari
Goede info gehad, houding voelt beter aan. Kracht op de pedalen is beter door aanpassing schoenplaatjes en een extra plaatje. Ik kan Dimitri aanraden.
mpc bénard
mpc bénard
Had two previous bike fittings elsewhere, but only after seeing Dimitri I realised how mediocre they were... The level of personalised detail that he puts in to the bike fitting is simply amazing, I was surprised how much he adjusted (compared to the previous fit) and how much better it feels... Have a full distance Ironman in 8 weeks and can't wait for the bike ride! : )
Martijn Dost
Martijn Dost
Graag deel ik mijn ervaring met Dimitri van Dutch Bike Fit. Ik heb onlangs een Bikefit sessie bij hem geboekt en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een geweldige ervaring was. Dimitri neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en te bespreken. Hij was duidelijk, persoonlijk en professioneel in zijn aanpak. Tijdens de bikefit is Dimitri zeer geduldig en zorgvuldig in zijn werk en zorgde ervoor dat ik op een comfortabele en efficiënte manier op mijn fiets zat. Ik merkte meteen het verschil in mijn rijcomfort en prestaties. Al met al kan ik Dimitri van Dutch Bike Fit van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en persoonlijke Bikefit service. Dimitri is een echte expert op zijn gebied en hij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt.
Maurits N
Maurits N
No-nonsense bikefit voor een mooie prijs. Dimitri heeft verstand van zaken en weet alles simpel en duidelijk uit te leggen. Hij verkoopt zelf geen afmontage maar voorziet je van een onafhankelijk aankoopadvies. Als je twijfelt over een bikefit en klachten ervaart bij het fietsen, zou ik zeker een afspraak inplannen!
Tom Nij Bijvank
Tom Nij Bijvank
Zowel racefiets als MTB nog nooit goed afgesteld na de aankoop. Wel een aantal (lichte) klachten tijdens en na het fietsen. Dus was het wel tijd voor een goeie bike-fit! Dimitri neemt alle tijd voor je en legt de stappen erg goed uit, stelt veel vragen en wil ook graag toelichten waarom zaken belangrijk zijn, erg fijn! Voor zowel race als MTB bepaalde aanpassingen gedaan en ook de schoenplaatjes aangepast. Voor mijn racefiets een kleinere stuurpen nodig en voor MTB een veel smaller stuur nodig. Dimitri gebruikt ook een software programma in combinatie met een laser voor metingen en visualisatie. Hiermee zie je als klant wat er gebeurt (voor en na situatie). Dat resulteert in een keurig rapport dat je als naslagwerk kan gebruiken voor de juiste afstelling. Gezien de uitgebreide tijd die hij neemt en zijn deskundigheid een goeie prijs-kwaliteitverhouding. Al met al ben ik heel tevreden. Een echte aanrader voor mensen die willen investeren in het fietsplezier en klachten willen verhelpen/voorkomen.
Jeroen Stoffers
Jeroen Stoffers
Professionele bikefitting met goed advies. Bedankt!
Ebe van der Mark
Ebe van der Mark
De fitting met Dimitri was exact wat ik nodig had. In een ontspannen maar professionele setting kreeg ik niet alleen een volledige analyse van mijn lichaam en de maten/standen waar ik rekening mee moet houden, maar ook een duidelijke uitleg hoe dit mijn fietsen kan beïnvloeden. En alhoewel Dimitri ook dingen verkoopt (zooltjes etc.) voelde ik geen druk om iets te moeten kopen. En het rapport wat er uit kwam was heel nuttig en helder.
Cees Koelewijn
Cees Koelewijn
Ik ben blij dat ik geweest ben. Dimitri heeft mij beter op de fiets gezet en een aantal tips gegeven om meer te kunnen genieten van het fietsen na een vervelende knieblessure. Ik heb minder last en kan daardoor fijner fietsen.
Jesse Burkunk
Jesse Burkunk
Heel blij een keer geinvesteerd te hebben in een goede bike fitting. Dimitri is zeer kundig, neemt de tijd en legt alles goed uit. Het resultaat is niet alleen een verbeterde rijervaring maar ook meer inzicht in houding, krachtverdeling en techniek. Aanrader!

Merk het verschil

Voor en na