fbpx

Duo Bike Fit: Optimaal Fietsplezier voor Jullie Twee

Home » Duo Bike Fit: Optimaal Fietsplezier voor Jullie Twee

Welkom bij Dutch Bike Fit, waar jouw ultieme fietsbeleving begint! Ben je op zoek naar de beste fietservaring met je partner, vriend(in) of familielid? Zoek niet verder. Wij zijn gespecialiseerd in Duo Bike Fit, zodat jullie beiden kunnen genieten van ultiem comfort, verbeterde prestaties en bovenal, plezier op de fiets. Laten we ontdekken hoe onze unieke dienstverlening jullie fietsbeleving naar nieuwe hoogten kan tillen.

blog-single-12-740×600

Onze Expertise in Bike Fitting

Bij Dutch Bike Fit begrijpen we dat geen twee fietsers hetzelfde zijn, en dat geldt zeker voor duo-fietsers. Onze ervaren fietsfitting experts zijn gedreven om jullie fietservaring te optimaliseren door middel van persoonlijke aandacht en diepgaande expertise. Met Duo Bike Fit zorgen we ervoor dat zowel jij als je partner de perfecte pasvorm en het hoogste comfortniveau krijgen, zodat jullie zonder enige ongemakken lange ritten kunnen maken.

Over de afspraak

Hoe gaat een afspraak?

l

Intakeformulier

In de bevestingingsmail zit een link naar het intake formulier. Hier staan wat korte vragen in over jouw en je fiets. Met deze info kan ik mij optimaal voorbereiden.

Interview

Onder het genot van een kop koffie, thee of iets fris bespreken we het intakeformulier en de eventuele verdere bijzonderheden.

Body fit

Om te weten hoe sterk en flexibel je bent doen we verschillende testen. De uitkomsten hiervan zijn bepalend voor de afstellingen van je fiets.

Bike fit

Eerst wordt de huidige afstelling van je fiets in kaart gebracht. Vanuit daar begint het aanpassen waar nodig naar de meest efficiënte positie.

Fiets plezier

De eindafstelling wordt ook volledig in kaart gebracht. Via de E-mail krijg je een rapportage over de bike fit.

Voordelen van Duo Bike Fit

Maatwerk voor Jullie Beiden

Bij Dutch Bike Fit begint elke Duo Bike Fit-sessie met een grondige analyse van jullie fysieke kenmerken, fietsdoelen en eventuele ongemakken die jullie ervaren op jullie huidige fietsen. Gebaseerd op deze informatie, passen we jullie fietsen aan om de perfecte pasvorm te creëren. Geen standaardoplossingen, maar volledig maatwerk voor jullie beiden.

Comfort en Prestaties

Dankzij onze expertise in Duo Bike Fit kunnen we niet alleen zorgen voor meer comfort tijdens het fietsen, maar ook voor verbeterde prestaties. Jullie zullen merken dat jullie sneller en efficiënter kunnen trappen, zonder de vermoeidheid en pijn die vaak gepaard gaan met onjuiste fietsinstellingen.

Vermindering van Risico’s

Een correcte fietspositie vermindert het risico op blessures aanzienlijk. Met Duo Bike Fit zorgen we ervoor dat jullie beide fietsers op een ergonomisch verantwoorde manier kunnen rijden, wat de kans op blessures minimaliseert. 

Meer Plezier Samen

Last but not least, Duo Bike Fit draagt bij aan jullie plezier op de fiets. Met de juiste instellingen kunnen jullie meer ontspannen genieten van jullie fietstochten, zonder afgeleid te worden door ongemak of pijn.

blog-single-12-740×600

Klanten Dutch Bik Fit

Recensies

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Peter Salari
Peter Salari
Goede info gehad, houding voelt beter aan. Kracht op de pedalen is beter door aanpassing schoenplaatjes en een extra plaatje. Ik kan Dimitri aanraden.
mpc bénard
mpc bénard
Had two previous bike fittings elsewhere, but only after seeing Dimitri I realised how mediocre they were... The level of personalised detail that he puts in to the bike fitting is simply amazing, I was surprised how much he adjusted (compared to the previous fit) and how much better it feels... Have a full distance Ironman in 8 weeks and can't wait for the bike ride! : )
Martijn Dost
Martijn Dost
Graag deel ik mijn ervaring met Dimitri van Dutch Bike Fit. Ik heb onlangs een Bikefit sessie bij hem geboekt en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een geweldige ervaring was. Dimitri neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en te bespreken. Hij was duidelijk, persoonlijk en professioneel in zijn aanpak. Tijdens de bikefit is Dimitri zeer geduldig en zorgvuldig in zijn werk en zorgde ervoor dat ik op een comfortabele en efficiënte manier op mijn fiets zat. Ik merkte meteen het verschil in mijn rijcomfort en prestaties. Al met al kan ik Dimitri van Dutch Bike Fit van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en persoonlijke Bikefit service. Dimitri is een echte expert op zijn gebied en hij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt.
Maurits N
Maurits N
No-nonsense bikefit voor een mooie prijs. Dimitri heeft verstand van zaken en weet alles simpel en duidelijk uit te leggen. Hij verkoopt zelf geen afmontage maar voorziet je van een onafhankelijk aankoopadvies. Als je twijfelt over een bikefit en klachten ervaart bij het fietsen, zou ik zeker een afspraak inplannen!
Tom Nij Bijvank
Tom Nij Bijvank
Zowel racefiets als MTB nog nooit goed afgesteld na de aankoop. Wel een aantal (lichte) klachten tijdens en na het fietsen. Dus was het wel tijd voor een goeie bike-fit! Dimitri neemt alle tijd voor je en legt de stappen erg goed uit, stelt veel vragen en wil ook graag toelichten waarom zaken belangrijk zijn, erg fijn! Voor zowel race als MTB bepaalde aanpassingen gedaan en ook de schoenplaatjes aangepast. Voor mijn racefiets een kleinere stuurpen nodig en voor MTB een veel smaller stuur nodig. Dimitri gebruikt ook een software programma in combinatie met een laser voor metingen en visualisatie. Hiermee zie je als klant wat er gebeurt (voor en na situatie). Dat resulteert in een keurig rapport dat je als naslagwerk kan gebruiken voor de juiste afstelling. Gezien de uitgebreide tijd die hij neemt en zijn deskundigheid een goeie prijs-kwaliteitverhouding. Al met al ben ik heel tevreden. Een echte aanrader voor mensen die willen investeren in het fietsplezier en klachten willen verhelpen/voorkomen.
Jeroen Stoffers
Jeroen Stoffers
Professionele bikefitting met goed advies. Bedankt!
Ebe van der Mark
Ebe van der Mark
De fitting met Dimitri was exact wat ik nodig had. In een ontspannen maar professionele setting kreeg ik niet alleen een volledige analyse van mijn lichaam en de maten/standen waar ik rekening mee moet houden, maar ook een duidelijke uitleg hoe dit mijn fietsen kan beïnvloeden. En alhoewel Dimitri ook dingen verkoopt (zooltjes etc.) voelde ik geen druk om iets te moeten kopen. En het rapport wat er uit kwam was heel nuttig en helder.
Cees Koelewijn
Cees Koelewijn
Ik ben blij dat ik geweest ben. Dimitri heeft mij beter op de fiets gezet en een aantal tips gegeven om meer te kunnen genieten van het fietsen na een vervelende knieblessure. Ik heb minder last en kan daardoor fijner fietsen.
Jesse Burkunk
Jesse Burkunk
Heel blij een keer geinvesteerd te hebben in een goede bike fitting. Dimitri is zeer kundig, neemt de tijd en legt alles goed uit. Het resultaat is niet alleen een verbeterde rijervaring maar ook meer inzicht in houding, krachtverdeling en techniek. Aanrader!

Jouw Duo Bike Fit Sessie

Bij Dutch Bike Fit maken we het proces van het plannen van jouw Duo Bike Fit-sessie eenvoudig en aangenaam. Neem gewoon contact met ons op en plan een afspraak. Tijdens de sessie nemen we ruim de tijd om naar jullie wensen te luisteren, jullie fietsen uitgebreid te analyseren en aan te passen, en jullie te voorzien van deskundig advies. We streven ernaar om jullie fietsen perfect op jullie behoeften af te stemmen.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop

Bij Dutch Bike Fit hebben we één doel voor ogen: jouw volledige tevredenheid. Onze klanten waarderen onze persoonlijke aanpak, expertise en toewijding aan hun fietsplezier. Lees onze klantbeoordelingen om te zien hoe Duo Bike Fit het leven van andere fietsers heeft veranderd en verbeterd.

Ervaar het Verschil met Dutch Bike Fit

Duo Bike Fit bij Dutch Bike Fit is de sleutel tot een onvergetelijke fietservaring met je dierbare. Of jullie nu samen lange fietstochten maken of gewoon genieten van ontspannen ritjes in de buurt, onze service zal jullie beiden naar nieuwe hoogten tillen. Het maakt niet uit of jullie beginners of doorgewinterde fietsers zijn; met Duo Bike Fit kunnen jullie het verschil ervaren.

Wacht niet langer, neem vandaag nog contact op met Dutch Bike Fit. Jullie verdienen de best mogelijke fietservaring, en wij zijn er om dat te realiseren.