fbpx

Jouw Perfecte Fietservaring begint bij Dutch Bike Fit in Woudenberg

blog-single-12-740×600

Wat is Bike Fit en waarom heb jij het nodig?

Hey jij daar, gepassioneerde fietser uit Woudenberg! Ben je op zoek naar de ultieme fietservaring? Zoek niet verder, want Dutch Bike Fit staat voor je klaar om jouw fiets naar een hoger niveau te tillen. Bij mij draait alles om jouw comfort, prestaties en plezier tijdens het fietsen. Welkom bij Dutch Bike Fit, waar ik jouw fiets op maat maak, zodat jij kunt genieten van de rit van je leven.

Fietsen is meer dan alleen maar trappen en gaan. Het gaat om de perfecte balans tussen jou en je fiets. Dat is waar Bike Fit om de hoek komt kijken. Bij Dutch Bike Fit begrijp ik dat elke fietser uniek is, en daarom bied ik een op maat gemaakte Bike Fit-service aan die specifiek is afgestemd op jouw lichaam en behoeften.

Jouw lichaam, jouw rit

Bij Dutch Bike Fit begint alles met jou. Ik ben een ervaren Bike Fit-specialist en neem de tijd om jou en je fiets grondig te analyseren. Ik meet je lichaamsverhoudingen, bewegingsbereik en flexibiliteit. Door te begrijpen hoe jouw lichaam beweegt, kan ik aanpassingen aan je fiets maken die ervoor zorgen dat jij in perfecte harmonie bent met je tweewieler.

Comfort boven alles

Niets is zo belangrijk als comfort tijdens het fietsen. Met mijn Bike Fit-service zorg ik ervoor dat elk onderdeel van je fiets perfect is afgestemd op jouw lichaam. Van het zadel tot het stuur en alles daartussenin, ik stel alles zo af dat je zonder enige pijn of ongemak kunt genieten van lange ritten.

Jouw Rit, Jouw Avontuur

Bike Fit is geen luxe, het is een investering in jouw fietsplezier. Bij Dutch Bike Fit in Woudenberg/Leusden begrijp ik de passie voor fietsen en wil ik jou helpen om het meeste uit elke rit te halen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe Bike Fit jouw fietservaring kan transformeren. Jouw fiets wacht op de perfecte aanpassing – laten we samen op avontuur gaan!

Neem nu contact op met Dutch Bike Fit in Woudenberg/Leusden en ontdek hoe ik jouw fietservaring kan verbeteren. Ik sta klaar om jou en je fiets te verwelkomen in mijn Bike Fit-studio.

Over de afspraak

Hoe gaat een afspraak?

l

Intakeformulier

In de bevestingingsmail zit een link naar het intake formulier. Hier staan wat korte vragen in over jouw en je fiets. Met deze info kan ik mij optimaal voorbereiden.

Interview

Onder het genot van een kop koffie, thee of iets fris bespreken we het intakeformulier en de eventuele verdere bijzonderheden.

Body fit

Om te weten hoe sterk en flexibel je bent doen we verschillende testen. De uitkomsten hiervan zijn bepalend voor de afstellingen van je fiets.

Bike fit

Eerst wordt de huidige afstelling van je fiets in kaart gebracht. Vanuit daar begint het aanpassen waar nodig naar de meest efficiënte positie.

Fiets plezier

De eindafstelling wordt ook volledig in kaart gebracht. Via de E-mail krijg je een rapportage over de bike fit.

De Voordelen van Dutch Bike Fit

Waarom zou je voor Dutch Bike Fit kiezen? Laten we eens kijken naar enkele van mijn unieke voordelen:

 

1. Professionele Expertise

Ik ben een Bike Fit-specialist die gediplomeerd is en jarenlange ervaring in het perfectioneren van fietsen heeft. Ik begrijp de subtiele nuances die jouw rit kunnen verbeteren en zet mijn kennis graag in om jou te helpen.

2. Persoonlijke Aandacht

Bij Dutch Bike Fit behandel ik geen fietsen, ik behandel mensen. Zo neem ik de tijd om naar jou te luisteren, jouw doelen te begrijpen en aanpassingen te doen die jouw fietservaring naar een hoger niveau tillen.

3. Lokale Aanwezigheid in Woudenberg

Ik ben er voor jou in Woudenberg (of Leusden). Geen lange reizen naar verre fietswinkels. Mijn locatie in Woudenberg (of Leusden). maakt het gemakkelijk voor jou om langs te komen en je fiets te laten optimaliseren.

4. Verbeterde Prestaties

Een goed afgestelde fiets betekent betere prestaties. Of je nu een recreatieve fietser bent of een wedstrijdatleet, de Bike Fit-service kan je helpen sneller en comfortabeler te fietsen.

blog-single-12-740×600

Klanten Dutch Bik Fit

Recensies

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Peter Salari
Peter Salari
Goede info gehad, houding voelt beter aan. Kracht op de pedalen is beter door aanpassing schoenplaatjes en een extra plaatje. Ik kan Dimitri aanraden.
mpc bénard
mpc bénard
Had two previous bike fittings elsewhere, but only after seeing Dimitri I realised how mediocre they were... The level of personalised detail that he puts in to the bike fitting is simply amazing, I was surprised how much he adjusted (compared to the previous fit) and how much better it feels... Have a full distance Ironman in 8 weeks and can't wait for the bike ride! : )
Martijn Dost
Martijn Dost
Graag deel ik mijn ervaring met Dimitri van Dutch Bike Fit. Ik heb onlangs een Bikefit sessie bij hem geboekt en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een geweldige ervaring was. Dimitri neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en te bespreken. Hij was duidelijk, persoonlijk en professioneel in zijn aanpak. Tijdens de bikefit is Dimitri zeer geduldig en zorgvuldig in zijn werk en zorgde ervoor dat ik op een comfortabele en efficiënte manier op mijn fiets zat. Ik merkte meteen het verschil in mijn rijcomfort en prestaties. Al met al kan ik Dimitri van Dutch Bike Fit van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en persoonlijke Bikefit service. Dimitri is een echte expert op zijn gebied en hij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt.
Maurits N
Maurits N
No-nonsense bikefit voor een mooie prijs. Dimitri heeft verstand van zaken en weet alles simpel en duidelijk uit te leggen. Hij verkoopt zelf geen afmontage maar voorziet je van een onafhankelijk aankoopadvies. Als je twijfelt over een bikefit en klachten ervaart bij het fietsen, zou ik zeker een afspraak inplannen!
Tom Nij Bijvank
Tom Nij Bijvank
Zowel racefiets als MTB nog nooit goed afgesteld na de aankoop. Wel een aantal (lichte) klachten tijdens en na het fietsen. Dus was het wel tijd voor een goeie bike-fit! Dimitri neemt alle tijd voor je en legt de stappen erg goed uit, stelt veel vragen en wil ook graag toelichten waarom zaken belangrijk zijn, erg fijn! Voor zowel race als MTB bepaalde aanpassingen gedaan en ook de schoenplaatjes aangepast. Voor mijn racefiets een kleinere stuurpen nodig en voor MTB een veel smaller stuur nodig. Dimitri gebruikt ook een software programma in combinatie met een laser voor metingen en visualisatie. Hiermee zie je als klant wat er gebeurt (voor en na situatie). Dat resulteert in een keurig rapport dat je als naslagwerk kan gebruiken voor de juiste afstelling. Gezien de uitgebreide tijd die hij neemt en zijn deskundigheid een goeie prijs-kwaliteitverhouding. Al met al ben ik heel tevreden. Een echte aanrader voor mensen die willen investeren in het fietsplezier en klachten willen verhelpen/voorkomen.
Jeroen Stoffers
Jeroen Stoffers
Professionele bikefitting met goed advies. Bedankt!
Ebe van der Mark
Ebe van der Mark
De fitting met Dimitri was exact wat ik nodig had. In een ontspannen maar professionele setting kreeg ik niet alleen een volledige analyse van mijn lichaam en de maten/standen waar ik rekening mee moet houden, maar ook een duidelijke uitleg hoe dit mijn fietsen kan beïnvloeden. En alhoewel Dimitri ook dingen verkoopt (zooltjes etc.) voelde ik geen druk om iets te moeten kopen. En het rapport wat er uit kwam was heel nuttig en helder.
Cees Koelewijn
Cees Koelewijn
Ik ben blij dat ik geweest ben. Dimitri heeft mij beter op de fiets gezet en een aantal tips gegeven om meer te kunnen genieten van het fietsen na een vervelende knieblessure. Ik heb minder last en kan daardoor fijner fietsen.
Jesse Burkunk
Jesse Burkunk
Heel blij een keer geinvesteerd te hebben in een goede bike fitting. Dimitri is zeer kundig, neemt de tijd en legt alles goed uit. Het resultaat is niet alleen een verbeterde rijervaring maar ook meer inzicht in houding, krachtverdeling en techniek. Aanrader!